Ansiktsborste bäst i test - Foreo

Ansiktsborste test

Vill du köpa en ansiktsborste men är osäker på vilken som är bäst enligt konsumenter och experter just nu? Då behöver du inte leta längre! Tack vare Bäst i test Guiden har vi kunnat ta reda på vilken som är den bästa ansiktsborsten just nu. På så sätt kan du vara säker på att du gör ett bra köp. 

 

Anledningar att köpa en ansiktsborste

En ansiktsborste gör din dagliga rutin mer effektiv. Borsten gör det således enklare att hålla ansiktet fräscht och fritt från orenheter. Vanligtvis skrubbas en lämplig ansiktstvål på huden med hjälp av dina händer. Visst, det blir rent men det är svårt att komma åt alla skavanker på ansiktet, dessutom känner du dig inte lika fräsch som med en bra ansiktsborste. Med denna får du alltså mer djupgående rengöring som varar hela dagen eftersom du har hjälp av borsten som vibrerar och masserar huden med tusentals rörelser varje minut. 


I detta test har vi med 2 ansiktsborstar: en i vanlig storlek samt en som är mindre och enklare att ta med sig på resande fot. 
Bästa ansiktsborsten just nu

När vi har läst experterna och användarnas omdömen finns det ett tydligt mönster som visar den populäraste och bästa ansiktsborsten just nu. Det är smart, enkel att använda och har en god inverkan på din hy. Bästa ansiktsborsten 2021 är Foreo Luna 3.


Foreo Luna 3


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 September 2023

Prisjakt prisjämför Foreo Luna 3
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Ansiktsborsten Foreo Luna 3 gör din dagliga ansiktsrutin till ett rent nöje. Den gör dessutom arbetet enklare eftersom rengöringen endast tar 1 minut. Du sparar alltså tid samtidigt som du får mer lyster och renare hy. Anledningen till att resultatet blir så mycket bättre beror på de vibrerande stråna som är gjorda av medicinklassat silikon vilket är mer hygieniskt än nylon, som traditionellt används i ansiktsborstar. Med de vibrerande silikonstråna avlägsnar Foreo Luna 3 drygt 99% av bakterier och orenheter från din hy. 

 

Luna 3 kommer i 3 olika versioner som har olika fokusgrupper av hy. De du har att välja mellan är borstar för känslig, bland- och normal hy. Ansiktsborsten för känslig hy fokuserar främst på att motverka irritation och ge en skonsam behandling. Den för blandhy jobbar för att få bort ytor som blivit glansiga och torra. Den för normal hy har i fokus att främst motverka pormaskar och generellt ge ditt ansikte mer lyster. 

 

När ansiktsborstens sätts på kan silikonstråna och knopparna uppnå en hastighet på 8000 vibrationer varje minut. Det är tack vare dessa vibrationer som borsten tränger in i huden och avlägsnar smuts, oljor, talg och döda hudceller. Luna 3 fungerar även väldigt bra för att avlägsna sminkrester. Denna behandling får du inte genom att enbart gnugga med händerna. 

 

Foreos tidigare version, Luna 2, har också varit en stor favorit hos experterna och användarna. Skillnaden mellan de två modellerna är att Luna 3 har längre knoppar och mjukare strån. Du kan även ansluta din smartphone och styra ansiktsborsten därifrån. Med din smartphone kan du köra olika program och välja mellan olika styrkor på ansiktsborsten. Där har du också valet där du kan välja en skonsam eller hård rengöring. Rengöringen tar endast 1 minut. 

 

Efter du har rengjort ditt ansikte kan du aktivera massageinställningen på ansiktsborsten. Då kan du välja program som har olika fokusområden, exempelvis: området runt ögon och käkbenen. Det som är särskilt bra med massageinställningen är att den bidrar till att huden tar upp vårdande produkter mycket bättre. 

 

För mer information om Foreos ansiktsborstar kan du läsa alla specifikationer på Foreos hemsida.

 

Vid köp av Foreo Luna 3 får du 2 års garanti. Ansiktsborsten är helt vattentät och går att använda i dusch. 


Här köper du Foreo Luna 3 

Du köper denna ansiktsborste enklast på nätet. Då får du den dessutom levererad direkt hem till dig!


Prisjakt prisjämför Foreo Luna 3
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

Bästa portabla ansiktsborsten just nu

Om du ska iväg på resande fot eller till gymmet och fortfarande vill ha nära tillgång till din hudvårdsrutin är Foreo Luna Mini 2 den bästa kandidaten för ditt behov. Den är liten, behändig att ta med sig i necessären och håller ditt ansikte rent och fritt från orenheter.


Foreo Luna 2 Mini


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 September 2023

Prisjakt prisjämför Foreo Luna 2 Mini
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Skillnaden mellan en vanlig Luna och en Luna Mini är främst, förutom storleken, att Luna Mini 2 fungerar för alla hudtyper samt att den inte har några massageprogram. Den har också strån på båda sidor istället för knopparna som återfinns på baksidan hos en vanlig Luna. Stråna är dock uppdelade i 3 ”områden” där de skiljer sig lite i tjocklek och har olika användningsområden. Exempelvis kan delen med tunna strån användas för att komma åt området under ögonen. 

 

För T-zonen i ansiktet är stråna tjockare vilket ger bättre effekt när det gäller att få bort talg och oljor, som ofta samlas som mest i det området. Stråna fungerar mycket bra och avlägsnar upp till 99% av orenheter. 

 

Luna Mini 2 har 8 justerbara lägen för att ge dig exakt den rengöring som du vill ha. Likt vanliga Luna behöver du endast använda ansiktsborsten i 1 minut för att få rengöring som ger dig lyster för hela dagen. 

 

Luna Mini 2 använder sig av samma teknik och likadana rörelser som vanliga Luna för att få bort bl.a. smuts, oljor, sminkrester och död hud. Tack vare dess lilla format är den väldigt flexibel eftersom du kan ta med den överallt. Du behöver inte heller vara orolig för att den ska laddas ur när du är iväg eftersom den håller i ca 5 månader på endast en laddning. Att ladda ansiktsborsten till full styrka tar 1h. 

 

För mer information om Foreo Luna Mini 2 kan du läsa mer på Foreos hemsida.


Här köper du Luna Mini 2 

Du köper denna mini-borste enklast på nätet. Då kan du dessutom få den levererad direkt hem till dörren.


Prisjakt prisjämför Foreo Luna 2 Mini
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.
ren hy - ansiktsborste - foreo luna 2

Ren och fräsch hy blir en självklarhet med den bästa ansiktsborsten!


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på den bästa ansiktsborsten. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!