Test av liggvagn

Test av liggvagn - barnvagn

I detta test kan du läsa om den bästa liggvagnen just nu. Vi har tack vare Bäst i test Guiden fått fram vilken som är den bästa liggvagnen just nu! Vi har också tagit reda på vad användarna tycker är bäst just nu. Sedan har vi sammanställt vårt arbete till dig, här på denna sida. Allt för att du ska hitta den bästa liggvagnen till det lägsta priset. 


Innan ditt köp är det viktigt att bestämma sig för vilken typ av liggvagn du vill ha. Exempelvis kan du välja mellan en vanlig liggvagn samt en duovagn. Duovagnen är mer flexibel eftersom den kan göras om till en sittvagn tack vare att den har både en sitt- och en liggdel. Tack vare detta behöver du inte byta vagn när ditt barn blivit för stor för liggdelen och vill vidga sina vyer.


Kommer du mest vara ute i parker och terräng är det en bra idé att välja en vagn som har stora och osvängbara hjul för att göra det enklare att ta sig an stigar och ojämn mark. Kommer du mest gå i stad och på vägar är svängbara hjul att föredra eftersom de gör det enklare att svänga med vagnen. 


Dessa villkor måste vagnen uppfylla: 

  • Trygg - vagnen ska vara säker och utan någon risk för ditt barn att fara illa
  • Enkel att använda - det ska vara enkelt att ändra inställningarna på vagnen
  • Lagring - vagnen skall kunna fällas ihop för att ta så lite plats som möjligt vid förvaring
  • Regnskydd - skall vara möjlig att fälla ned för att skydda mot väder och vind
  • Körande - vagnen ska vara enkel att manövrera i all terräng
Bästa liggvagn just nu

Efter att ha tagit del av vad både experter och användare säger nu står en liggvagn som solklar vinnar, Joolz Day+.Joolz Day+

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 December 2023

Prisjakt prisjämför Joolz Day+
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Denna duovagn är efterträdaren till Joolz Day 3, en gedigen barnvagn som med kvalitet och funktioner, gjort det tydligt varför den toppar experttesterna och användaromdömena. Med medföljande sittdel är det den enda barnvagnen du behöver tills dess att din bebis är redo att utforska världen på egna ben. 


Denna vagn är utformad för att göra det enkelt för dig som förälder. Alla inställningar går att enkelt att utföra med en hand vilket gör det enklare att multi-taska. Den är enkel att fälla ihop och tar inte mycket plats vilket är behändigt när du ska transportera vagnen i bilen. Med material och konstruktion i väldigt hög kvalitet kan du känna dig säker. 


När det är dags för en paus är vagnens fotbroms tydligt placerad i mitten.  


Vagnens liggdel mäter 59 cm på bredden. Ditt barn ligger tryggt i liggdelen där suffletten kan användas för att skärma av mot kalla vindar och temperaturer. Under sommartider kan delar av tyget i suffletten avlägsnas för att ge bättre ventilation. Då består suffletten endast av en tunn mesh. Liggdelen används fram tills det att ditt barn väger ca 9kg. Då kan du byta till sittdelen. 


Sittdelen är ergonomiskt utformad för att ge bästa ställning och stöd till din bebis. Du kan välja mellan 3 lägen; sittandes, vilandes samt liggandes. När sittläget används sitter ditt barn säkert tack vare den magnetiska 5-punktsselen. För att skydda mot sol och väder används samma sufflett som vid liggdelen. 


Under sitt-/liggdelen finns en korg där du kan lägga kläder och andra prylar som du tar med dig under en promenad. Har du mindre värdesaker finns det en liten ficka bakom sätet som är framtagen för detta ändamål. 


Vagnen fungerar allra bäst på vägar med plan mark där dess svängbara hjul gör den otroligt enkel att manövrera. Vill du ta en lite mer utmanande rutt ut i skogen eller parken kan du låsa framhjulen för att de ej ska snurra. Detta gör att Joolz Day 3 passar både i stads- och skogsmiljö.


Detta säger användarna

"Den här barnvagnen är väldigt lätt att montera och använda. Kvaliteten på byggnaden är riktigt trevlig. Vi är verkligen nöjda med detta köp."


"Snygg och smidig"


Här köper du Joolz Day+

Du köper denna liggvagn enklast på nätet. Då får du den dessutom levererad direkt hem till dig! 


Prisjakt prisjämför Joolz Day+
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

bästa liggvagnen just nu


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på den bästa liggvagnen. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!