basta matberedare

Bästa matberedare

Gillar du att laga mat och vill ha ha den bästa hjälpredaren i köket? Då ska du ha en matberedare. Det är din allra bästa vän i köket, och hjälper dig tillaga alla möjliga rätter utan att behöva tänka på tid, kraft och krävande delmoment. Men att välja helt rätt matberedare är inte lätt. Men tack vare Bäst i test Guiden har vi tagit reda på vilken som är den bästa matberedaren just nu!

Bästa matberedare just nu


Bosch MCM3501M


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 December 2023

Prisjakt prisjämför Bosch MCM3501M
prisjämfört med Prisjakt


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Bosch MCM3501M är en prisvärd matberedare som ger dig alla tillbehör du behöver för att effektivt ta fram valfri rätt. Matberedarens motor har en effekt på 800 watt med en styrbar kraft på 2 hastigheter samt en turbofunktion. Att knåda deg med hjälp knådkroken blir därför lätt som en plätt! Resten av tillbehören låter dig hacka, skiva, krossa och mala för att nämna några få. 


Matberedarens kompakta och stilrena design gör att den tar upp så lite plats som möjligt samtidigt som den pryder köksbänken. På köksbänken står den stabilt tackv are sina gummifötter som hindrar matberedaren från att röra sig allt för mycket. De flesta tillbehören får plats i själva matberedaren för att ta upp så lite plats som möjligt. Efter användning blir du även glad över att veta att flertalet går att köra i maskin för att spara ytterligare tid! 


Ett av de mest populära tillbehören är mixern. Med denna kan du göra smoothies, såser och t.o.m. cocktails! Mixern rymmer 1L och kan diskas i maskin. Om du hellre dricker kaffe än smoothies, eller båda två till frukost, finns det en malningskniv som gör det enkelt att mala färska kaffebönor till morgonkaffet. 


Detta säger användarna om bästa matberedaren

"En mycket älskad och väldigt välanvänd matberedare gick sönder, och behövde en ersättare. Jag kontrollerade noga vilka maskiner som skulle kunna komma i fråga, känner mig bra kräsen där. Fastnade för denna, som fullt ut och lite till motsvarar mina förväntningar. Är supernöjd!"


"Jag vet att Bosch är bäst, men varje gång blir jag överträffad - trots höga förväntningar! Funktionerna är amazing! Lätt att rengöra och ta hand om. Så många användningsområden oavsett om jag vill göra en deg o slippa mixa. Eller starta varje dag med smoothies (därför jag köpte den), så kan jag göra hummus, tomatsås eller tsatsiki. Allt fungerar utmärkt! Älskar Boschs produkter!"


"Nöjd. Mycket hushållsapparat för pengarna. Privärd. Jobbar bra. En härlig detalj är medföljande enheten som maler ner kaffebönor till ett fint pulver. Ett minus är blenderns täthet via gummipackingarna som tenderar att läcka ut minimalt med vätska. Kanske ett måndags exemplar. Men överlag är Bosch någonting pålitligt som jag litar jag på."


"En kvalitativ maskin som klarar det mesta och även ser bra ut i ett kök där man vill ha svarta eller rostfria produkter stående. Skivorna till denna maskin är av stål vilket uppskattas. Köpte till en pommes frites skiva på Bosch egna hemsida."


Här köper du Bosch MCM3501M


Prisjakt prisjämför Bosch MCM3501M
prisjämfört med Prisjakt


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

Bästa matberedare - utmanaren

Om du vill ha möjlighet att koppla in ännu fler tillbehör så som pastamaskin, korvstoppare mm. samt gladeligen lägger lite extra pengar på dina köksprylar har Bäst i test Guiden även utsett en premiumvinnare i sitt test om den bästa matberedaren.


KitchenAid Artisan 125


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 December 2023

Prisjakt prisjämför KitchenAid Artisan 125
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Med KitchenAid har du allt du behöver. Med tillbehör av högsta kvalitet och möjlighet till att utöka finns det ingen gräns för din matlagning. Med den tidslösa designen står den dessutom snyggt i ditt kök. 


Med 10 hastighetslägen och en motor på 300W har du full flexibilitet över matlagningen oavsett om du behöver slå, mixa, knåda eller vispa. 300W kan verka litet i jämförelse med den andra matberedaren som hade en effekt på 800W. Men med tanke på att du får ett bottendrag på hela 4.2Nm får du otroligt mycket kraft. Detta gör KitchenAids maskiner till de starkaste på marknaden. För att stå stadigt väger maskinen hela 11kg! 


Till och börja med får du en 4.8L skål i rostfritt stål, ballongvisp, degkrok och flatblandare. Du har även möjlighet att utöka din arsenal av tillbehör, bl.a. glasstillbehör, juicemixer, köttkvarn och ett pastaverktyg.


Du får ett års garanti från KitchenAid som ersätter tillbehör eller matberedare ifall de skulle gå sönder under användning. 


Detta säger användarna om KitchenAids matberedare

"Bra snygg maskin. Fungerar perfekt till det som maskinen är till för"


"Jättefin färg och är en snygg inredningsdetalj i köket , så himla fina 👏🏻"


"Det bästa köp jag har gjort på länge! Är så glad att jag äntligen köpt min KitchenAid :)"


"Present som personen önskade sig och blev mkt glad för."


"Jag har endast hunnit använt produkten vid 1 tillfälle, varför jag inte har någon större erfarenhet om dess egenskaper men hittills känner jag mig nöjd!"


"Väldig enkel att förstå och smidig. Den förenklar hela arbetet och med köksmaskinen slipper man diska massa. Ganska dyr så Köp vid rabatt!"


"Fantastisk att baka med! Bulldeg, bröd och maränger har vi hunnit testa, allt har gått super. Snygg och gedigen, inga delar i plast. Bra med flera hastighetsinställningar."


Här köper du KitchenAid

Prisjakt prisjämför KitchenAid Artisan 125
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

matberedare bosch

Gör bakandet enkelt med den bästa matberedaren


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på den bästa övervakningskameran. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!