bästa övervakningskamera

Bästa övervakningskamera

För att ha koll på ditt hem även när du inte är hemma är en övervakningskamera en bra idé. Men vilken är egentligen bäst just nu? Tack vare Bäst i test Guiden har vi tagit reda på vilken som är bästa övervakningskameran just nu. 


Det rör sig om två övervakningskameror där den ena är en prisvärd övervakningskamera som är tänkt för att användas inomhus. Den andra övervakningskameran är mer av en premium-modell som klassas som den bästa just nu. Båda kamerorna har en medföljande app som gör att du i realtid kan följa vad som händer framför kamerornas lins från din smartphone. Läs mer om de bästa övervakningskamerorna här nedan! 
Rekommenderad övervakningskamera


TP-Link Kasa Cam 120


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Denna övervakningskamera låter dig hålla ett extra öga på vad som sker hemma hos dig. Med enkel användning via TP-Links egna app kan du i realtid starta en sändning från din smartphone. Detta är bra om du är på semester eller har husdjur som är hemma själv. Men givetvis är det också användbart om du skulle ha råkat ut för ett inbrott. Kameran har en bildvinkel på 130 grader vilket gör att den kan fånga allt som händer i ett större vardagsrum. 


Kameran kan även gå på auto-läge där dess sensor för ljud och ljus själv kan sätta igång en sändning. Du får då en notifikation på din telefon och kan därmed följa vad som händer. Skulle du tycka att kamerans sensor är för känslig kan du själv sätta en gräns på när den skall sättas igång. Med den inbyggda mikrofonen kan du även höra vad som sker framför kameran. I kombination med notiser gör detta kameran till en bra baby-monitor. 


Om du vill spela in det som händer bakom kameran kan du sätta scheman för detta. En idé är att exempelvis låta kameran vara på medan du är på jobbet. Alla sparade videoklipp kan antingen sparas på ett separat SD-kort eller via TP-Links egna lagringstjänst som du har tillgång till online. 


TP-Link Kasa Cam kan fånga video i upp till 1080p. Men om det upplevs som svajjigt som resultat av dålig internetuppkoppling kan du välja format som 720p och 360p för att få bilden att flyta på bättre. 


Detta tycker användarna

"En dold pärla bland WiFi-kameror"


"Fungerar perfekt. Lätt att installera. Mycket pålitlig att använda." 


"Ytterligare hemsäkerhet. Fantastisk!"


"För priset är denna kamera ett fynd och den kan också spela in baserat på känslighetszoner som är tillräckligt små för att fånga min katt klättra in i köksskåpen."


"Videokvaliteten är mycket bra. Ljudkvaliteten är acceptabel."


Här köper du TP-Link Kasa Cam 120

Du köper denna övervakningskamera enklast på nätet. Då får du dessutom kameran levererad direkt hem till dig! 


 

Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.


Bästa övervakningskamera just nu


Arlo Pro 3

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 December 2023

Prisjakt prisjämför Arlo Pro 3
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Arlo Pro 3 är en övervakningskamera som är avsedd för både inne- och utomhusbruk och är ett ruskigt bra komplement till ditt befintliga larmsystem. Tack vare en infraröd lampa kan den även fånga det som sker nattetid. Detta gör den ideal för att hålla koll på ditt hus när du är hemifrån. Likt Kasa Cam får du även här notiser när något sker framför kameralinsen. Skulle det vara ett pågående inbrott kan du sätta igång kamerans siren som kan ge ifrån sig ett högt tjut för att skrämma iväg tjuven. 


Kamerorna är uppladdningsbara och har en batteritid på ca 6 månader/laddning. De är även utrustade för att klara av väder och vind av alla slag, t.o.m. kalla temperaturer ned till minus 20! 


De 3 kamerorna pratar med varandra via SmartHuben. Denna kopplas upp mot Wi-Fi och styr all kommunikation mellan kamerorna och din smartphone. Det är även från SmartHuben som sirenen tjuter. SmartHuben, och därmed kamerorna, går att kombinera tillsammans med IFTTT-apparater och smarta-hem lösningar som Google Assitant och Amazon Alexa. På SmartHuben kan du överföra videomaterial samt 


Med den tillhörande appen låser du upp Arlo Pros fulla potential. Här kan du sätta upp scheman, hur känsliga kamerorna ska vara för ljud och rörelse. Du kan även välja ifall kamerorna ska spela in efter att de triggas igång eller skicka en notis om att någonting sker framför kamerorna. Med appen kan du även aktivera geofencing. Då känner SmartHuben av var din smartphone befinner sig. Om du inte gillar känslan av att vara övervakad kan du då aktivera en inställning där övervakningskamerorna inte är igång medan du själv befinner dig i huset. 


Installation av både app och kamera går att lösa själv. Kamerorna kan vara något kluriga men med tydliga instruktioner och medföljande material skall det gå att lösa själv. I paketet ingår 2 kameror och en smarthub. 


Detta säger användarna om Arlo Pro 3

"Lätt att installera. Klockrena bilder. Jag har bara haft dem några dagar så jag vet ännu inte hur batterierna funkar men jag laddade dem fulla innan installationen. Det finns säkert fler funktioner jag ännu inte provat men det råder inga begränsningar i vad den kan göra. Även om kameran täcker mer än tomten så har jag avgränsat känsligheten till att bara gälla tomten så man slipper få notiser så fort en bil passerar. Jag beställde på kvällen men valde att hämta i butik vilket fungerade utmärkt. Bra komplement till larmet."


"Är riktigt nöjd med dessa kameror. Har 4st monterade (utomhus) + hub med mobilt bredband. Allt funkar galant. Riktigt bra bild"


"Lite tidigt då jag bara haft dem någon dag, men väldigt smidiga att sätta upp och starta igång. Väldigt användarvänligt. Däremot hade jag önskat lite mer inställningsmöjligheter och regelstyrning för kamerorna."


"Enkelt att installera. Bra räckvidd Otroligt bra bild"


"Mycket bra kamera. Lätt att montera, lätt att styra via App, på 1,5h var allting igång. Rekommenderar starkt..."


"Bra kamera klart bild och bra upplysning."


"Detta kamerasystem för övervakning fungerar perfekt. Har en extra kamera i systemet."
"Funkar bra. För priset kunde man gott fått med ett fäste av varje typ."
"Mycket bra kameror fin batteritid."


"Jag hade tidigare kameror Arlo PRO och ville ha högre kvalitet på kamerorna. Det gick inte helt smidigt att installera, men efter kontakt med butiken löste det sig. Ett råd: Starta om systemet efter installation."'


Här köper du Arlo Pro 3

Övervakningskameran köper du enklast på nätet. Då får du den levererad direkt hem till dig! 


Prisjakt prisjämför Arlo Pro 3
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

bästa övervakningskameran

Ha full koll på hemmet när du är borta med den bästa övervakningskameran


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på den bästa övervakningskameran. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!