träningsskor test

Test av träningsskor

Gillar du träning och vill veta vilka träningsskor som erbjuder bäst stöd och balans? Då är detta test just för dig. Tack vare Bäst i test Guiden har vi tagit reda på vilka som är de bästa träningsskorna just nu! På så sätt kan du vara säker på att du gör rätt val och ett säkert köp. 
Bästa träningssko dam just nu


Saucony Triumph 17Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.När du tränar vill du gärna ha en träningssko som är enkel i vikt och erbjuder maximal komfort och stöd. Saucony Triumph 17 levererar just detta. 


Med en vikt på endast 261-305g beroende på om du köper dam eller herr-versionen får du en sko av hög kvalité och härlig dämpning. Skon, som mest lämpar sig för löpning, har ett mjukt material i sin mellansula som bidrar till en stötdämpning som heter duga. 


Stötdämpningen i skon kommer från ett innovativt material i mellansulan. Detta material, PWRFLEX+, är särskilt framtaget för att erbjuda maximal stötdämpning vid löpning. Med denna stötdämpning kan du springa längre springturer utan problem, oavsett underlag. 


Utöver stötdämpning och lätta material får du en sko som är en expert på ventilation. Det ventilerande materialet ser till att dina fötter sitter bekvämt i skon samtidigt som du får en bra med stöd medan du springer. Med en härlig passform får du en sko som snarare känns som en strumpa än sko. 


Detta tycker användarna

"Triumph är en fenomenal sko. Den är mjuk - så mjuk - och andas mycket bra."


"Var väldigt glad att prova dessa eftersom jag var ett stort fan av tidiga Saucony-modeller. Dämpningen är väldigt mjuk och bekväm liksom skon som helhet. Jag kunde inte vänta med att ta dessa för en springa utanför."


"Jag är maratonlöpare och har utbildat uteslutande i Sauconys neutrala löparskor de senaste åren. Triumph 17 är överlägset min favorit! Det är lätt, passar som förväntat, filt bröt in från det ögonblick jag satte på dem och de gör det lättare att köra kroppen. Oavsett om du är en seriös löpare eller bara vill ha ett skönt par skor så kommer det att göra susen. Mitt enda klagomål är att det inte finns för många spännande färger att välja mellan."


"Min nya favoritlöpsko. Den nya mellansulan är precis rätt mängd dämpning. Detta är det första paret av saucony jag någonsin har använt."

 

Bästa träningssko herr just nu


Saucony Triumph 17


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 September 2023


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.
bästa träningsskon

Gör träningen enklare med de bästa träningsskorna just nu


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på de bästa träningsskorna. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!