bästa läppbalsam just nu

Tester på bästa läppbalsam

Bästa sättet att undvika spruckna och torra läppar är att använda ett bra läppbalsam. Det är enkelt att stryka på och får plats i din ficka. Men att välja rätt bland alla marknadens aktörer är inte det enklaste. Tack vare Bäst i test Guiden har vi tagit reda på vilket som är de bästa läppbalsam just nu! Vi har även tagit reda på vilket läppbalsam som de svenska användarna gillar allra mest. Därefter har vi sammanställt vårt resultat här på sidan för att du ska kunna göra ett bra köp och undvika dåliga produkter. 


Bra läppbalsam

Kyliga vindar, torr luft och kalla temperaturer är ett recept för torr hud, och framförallt torra läppar. Lyckligtvis finns det hundratals produkter som är specialiserade på att råda bot på just detta. Men detta leder också till ett problem - vilket är bäst? 


Allra viktigast i ditt läppbalsam är dess ingredienser. Enligt Testfakta är en kombination av mineraloljor (petroleumbaserade) och naturliga ingredienser allra vanligast. Och egentligen blir det ingen skillnad på resultatet eftersom läppbalsam enbart fungerar som en skyddande hinna som hindrar vatten att avdunsta från dina läppar. Detta låter dem återhämta sig och läka fint. Vad du dock ska akta dig för är ämnena MOSH och MOAH. Dessa kan vara skadliga, men inte vid direktkontakt. De är kan vara skadliga eftersom en flitig användare av läppbalsam/cerat kan slicka i sig flera stift om året. 


Kvaliteten på ingredienserna är också viktig. Detta eftersom bra ingredienser absorberas av läpparna istället för att lägga sig som en hinna. Absorberas läppbalsamet av läpparna behöver du inte heller applicera det lika ofta. En bonus på läppbalsamet kan också vara ett sådant med solskyddsfaktor, särskilt bra under skidsemestern. 
Bästa läppbalsam just nu

Vår vinnare just nu är Damernas världs favorit och är framtagen med 100% naturliga ingredienser. Dessutom kommer den i ett kompakt format som får plats i din ficka. Bästa läppbalsam just nu är La Roche-Posay Cicaplast Lips


La Roche-Posay Cicaplast


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 September 2023

Prisjakt prisjämför La Roche-Posay Cicaplast
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Detta läppbalsam är litet nog att få plats i din byxficka och doseringen sker enkelt genom att trycka på tuben. Tack vare att balsamet enkelt absorberas av dina läppar behöver du endast dosera ca 2 gånger per dag. 


Med en rik formula stärker läppbalsamet dina läppar. Cicaplasts huvudsakliga ingrediens, pantenol (en form av vitamin B5), har som huvuduppgift att skydda och återfukta dina läppar. Det lugnar även ner din hy och motverkar irritation och sprickor. Detta gör det enkelt för dina läppar att återhämta sig. 


La Roche-Posay Cicaplast är smak- och parfymfri och kan användas av både barn och vuxna. 


Detta tycker användarna om La Roche-Posay Cicaplast

"En av de bästa jag använt för torra läppar!"


"Snabb, enkel och bra leverans."Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på det bästa läppbalsamet. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!