brusreducerande hörlurar

Bästa noise cancelling hörlurar

De bästa hörlurarna idag är utan tvekan de som är brusreducerande (noise-cancelling). Dess förmåga att stänga ute andra ljud gör att du kan njuta av filmen, musiken eller podcasten i dess fulla kvalitet. Men vilka är egentligen de allra bästa? Tack vare Bäst i test Guiden har vi tagit reda på vilka som är de bästa brusreducerande hörlurarna just nu! Med information hämtad direkt från expertkällorna och omdömen från svenska användare kan du vara säker på att du kommer göra ett bra köp! 
Bästa hörlurarna just nu


Sony WH-1000XM4

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 December 2023

Prisjakt prisjämför Sony WH-1000XM4
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Efterträdaren till Sony WH-1000XM3 blev ännu bättre. Redan med föregående version tog Sony hem priser för sina utomordentliga hörlurar som beskrevs av flera expertforum, däribland Ljud och Bild och Techradar, som "världens bästa brusreducering". Och denna succéhistoria fortsätter än! Med ett par gedigna "over-ear" lurar får du ett ljud som krispigt, klart och med ett tydligt frekvensomfång. De är dessutom väldigt sköna att bära, även om du sitter med dem under en lång tid. 


Basen i hörlurarna är djup och väldefinierad. Du får ett varmt och balanserat ljud som skapar en ideal ljudbredd. Även om basen är djup tränger topp- och mittenregister genom väl och levereras med punch. Tack vare det breda ljudlandskapet kan du förvänta dig en uttrycksfull dynamik där separationen mellan instrumenten blir tydlig. 


Allra bäst ljudresultat får du när du har brusreducering på eftersom denna stänger ute allt ljud runtomkring dig. Brusreduceringen i dessa hörlurar är såpass snabb att den hinner analysera responstid mer än 700 gånger per sekund. Du kan därför vara säker på att brusreduceringen alltid är optimerad för din omgivning. Hörlurarna klarar detta utmärkt utan att brusreduceringen påverkar din lyssning negativt. Enligt Ljud och Bild gör detta att hörlurarna är "en dröm att använda på flygplan, på tåg eller någon miljö där du vill hålla oljudet borta"


Batteritiden hos hörlurarna är generös. På en laddning får du ut hela 38h lyssning med bluetooth. Använder du dock brusreduceringen går tiden ner till 30h. Detta är bättre än de bästa Bose och BW-hörlurarna just nu. Med tanke på alla sensorer som märker av tal, inkommande samtal och smarta algoritmer är det väldigt imponerande. Med snabb-laddning kan du ladda hörlurarna i 10 minuter och få 5h lyssningstid. Att ladda hörlurarna till full styrka tar cirka 3h. 


Med hörlurarnas tillhörande app får du tillgång till en mängd olika funktioner. Exempelvis kan du anpassa EQ-inställningar, Speak-to-Chat och Ambient Sound Control. Här kan du anpassa ljudet helt efter dina egna preferenser eller så kan du låta hörlurarna automatiskt anpassa sig själva efter omgivningen. 


Du får med ett snyggt case till ditt köp. 

 

Detta tycker de svenska användarna

"Köpte första generationen av dessa lurar och har näst intill sovit med dem på huvudet. Det var lätt de bäst investerade 3000 kronorna alla kategorier. När de gick sönder efter 3 år på huvudet (för att jag började ha dem på gymmet, svett går inte bra ihop med dessa), köpte jag den nyligen släppta 4:e generationen."


"Suveränt ljud, stänger ute störande ljud väldigt bra. Smarta funktioner gör att du enkelt kan höra vad som sägs runtomkring dig eller prata m någon. Snygg design och praktisk och snygg förvaringsväska."


"Väldigt nöjd med den. Fantastiskt bra ljud. Brusreduceringen absolut bäst. Kan varmt rekommenderas."


"Har bara använt den i ca 1 vecka så har mycket kvar att upptäcka och ställa in men är mycket nöjd med hörlurarna ☺️ det ända jag tycker är tråkigt är att jag inte har Spotify som val i 360."


"En fin present som fortsätter att ge varje gång jag tar på mig den. Bra batteritid, snygga lurar, grymt ljud..."


"5 plus för ljud 
5 plus för komfort 
5 plus för funktionen med touch 
5 plus för design 
6 plus (av 5 möjliga) på brusreducering"

"Kan inte säga mer än att detta är magi. Brureduceringen är löjligt bra! Och speak to chat är dessutom extremt praktiskt...
 "


Dessa är nackdelarna med Sony WH-1000XM4

Om du planerar på att ta med dessa på löpturen eller till gymmet kan vi säga att det inte är en bra idé. De sitter inte så fast som du vill att de ska göra när du springer samt att svett resonerar inte väl med dess kuddar. För ett bättre alternativ till lösning kan vi rekommendera ett par smarta in-ear hörlurar. 


Här köper du Sony WH-1000XM4

Du köper dessa hörlurar enklast på nätet. Då får du dem dessutom levererade direkt hem till dig! 


Prisjakt prisjämför Sony WH-1000XM4
prisjämfört med Prisjakt
Visa färre priser Visa fler priser


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

bästa brusreducerande hörlurarna

Koppla av helt ifred med de bästa brusreducerande hörlurarna


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på de bästa brusreducerande hörlurarna. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!