padelracket test

Bästa padelracket

Har du också fått padelfeber och vill ha den allra bästa utrustningen? Du är inte ensam. Ett bra padelracket kan ta ditt spel till nya nivåer. Men att hitta det bästa på egen hand är inte helt lätt. Tack vare Bäst i test Guiden har vi tagit reda på vilket som är det bästa padelracket just nu. På så sätt kan du vara säker på att du gör ett bra köp som kommer gynna dig och ditt spelande långt framöver! 

Bästa padelracket just nu

Head Graphene Alpha Pro VVill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Head Graphene Alpha Pro V är ett balanserat och stabilt padelracket som passar både dig som spelar på hög nivå och den vanlige motionären. Lättspelat och förlåtande låter detta racket utveckla ditt spel samt ge kontroll i explosiva situationer på padelcourten. 


Rackets vikt ligger på ca 376g vilket ger dig en grym skjuts i slagen. Att sätta fart på bollen blir inget problem. Racket har ett härligt grepp som ger dig en stabil känsla. Skulle greppet kännas för tunt kan du alltid köpa en extra linda för att det ska passa din preferens. 


Med en mjuk kärna och stor sweetspot är racket lättspelat och förlåtande, både under attack och defensiv. Detta gör det enklare att behålla kontroll över bollen när det hettar till i spelet. 


Materialet som racket är gjort i gav skäl för nobelpriset i fysik år 2010. Detta material är otroligt starkt och låter tillverkaren fördela vikt utan att det har någon påverkan på balanspunkt. Detta gör Head Graphene Alpha Pro V till ett så förlåtande racket som ger dig maximal spelkänsla. 


Detta säger användarna

"Ett fantastiskt padelracket för dig som vill ha kraft." 


"Detta var precis vad jag letade efter; ett välbalanserat professionellt padelracket." 


"Mångsidigt racket. Jag spelar bra med detta från vilken position som helst. Gillar verkligen känslan."


Här köper du Head Graphenes padelracket till bästa pris

Du köper detta padelracket enklast på nätet. Då får du dessutom padelracket levererat direkt hem till dig! Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

Padelracket nybörjare


Head Evo Sanyo


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 3 December 2023

Prisjakt prisjämför Head Evo Sanyo
prisjämfört med Prisjakt


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Head Evo Sanyo är ett rak vars huvudfokus ligger i att ge maximal kontroll till dig som spelare. Med rackets stora sweetspot är det också högst förlåtande som ser till att snedträffarna inte blir avgörande. Du kommer snabbt inse att det inte är så mycket som krävs eftersom rackets vikt ligger på ca 375g och dess yta i glasfiber som ger ytterligare skjuts. 


Om du tidigare har spelat tennis och fått ont i armbåge och leder är detta ett rack för dig. Dess mjuka kärna är inte lika styv vilket leder till mindre vibrationer och skonsammare påverkan på din kropp. 


Padelrackets hål är placerade utefter noggranna analyser från testlabb där hålen har placerats för att bidra med maximal hastighet och möjlighet till skruv om så önskas. Detta racket låter dig därför utvecklas i lagom takt allt eftersom du lär dig fler avancerade slag. 


Detta tycker användarna om Head Evo Sanyo

"Balanserad, lätt padelrack, perfekt för nästan alla användningsområden. Utmärkt finish." 


"Riktigt bra instegsracket. Jag spelar 1-2 gånger i veckan och är supernöjd. Har satt på en Hesacore linda vilket jag starkt kan rekommendera för ökad komfort." 


"Utmärkt racket. Superlätt och kvalitet." 


"Ett fenomenalt rack för detta pris." 


"Jättebra rack som är perfekt för mig som nybörjare. Smidig och snabb leverans." 


Här köper du Head Evo Sanyo till bästa pris

Du köper det bästa nybörjarracket enklast på nätet. Då får du det levererat direkt hem till dig!


Prisjakt prisjämför Head Evo Sanyo
prisjämfört med Prisjakt


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.


bästa padelracket

Ta ditt padelspel till nästa nivå med det bästa racket just nu


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på de bästa padelracketen. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!