sulky bäst i test

Bästa sulky/sittvagn

När ditt barn börjar bli nyfiken av sig och vill utforska världen mer kan det vara dags för en sittvagn. Men att veta vilken av marknadens alla modeller är inte helt lätt och rentav jobbigt. Därför har vi utsett den bästa sittvagnen just nu grundat på Bäst i test Guidens test om den bästa sittvagnen.  
Bästa sittvagn just nu


Baby Jogger City Mini GT

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 September 2023

Prisjakt prisjämför Baby Jogger City Mini GT
prisjämfört med Prisjakt


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.Att vara en av de mest populära vagnarna på marknaden måste betyda någonting. Med toppbetyg från både experter och användare hyllas denna sittvagn som en av de mest funktionella och praktiska just nu. Med enkel ihopfällning, bra hjul samt en lång sufflett är det enkelt att säga att Baby Jogger har hittat ett koncept som resonerar mycket väl hos föräldrar. 


Baby Jogger City Mini GT är perfekt för er som gärna går på promenader, oavsett om det är inne i city eller ute på landet eftersom den är så enkel att skjuta fram. Med stabila och stora hjul tar den sig enkelt fram, trots att det bara är ett framhjul. Dock har den svårigheter att ta sig fram lika smidigt på grus och i sand. 


Handtaget med gummi-ringar går att justera i höjd för att passa alla längder och givetvis finns det en praktisk handbroms som sätter stopp på vagnen. Handbromsen är även låsbar för att hindra dig från att råka släppa på den. 


För att skydda ditt barn mot väderelementen finns det en väldigt lång sufflett med ett UV-skydd på 50. På suffletten finns det 2 titthål som gör det enkelt att hålla kontakten, även med suffletten helt nedfälld. Men även dessa titthål går att stänga igen med hjälp av kardborreband. 


Med sätets inbyggda ventilation strömmar frisk luft genom och gör det bekvämt för barnet även under varma sommardagar. Skulle det dock frysa till går det att stänga igen denna ventilation med hjälp av vindskyddet. Under vagnen sitter en liten korg som sitter under sätet. I denna kan du förvara prylar som gosedjur, blöjor, snacks och annat. Men även bakom sätet finns en mindre ficka som är perfekt för din telefon och nycklar. 


Sittvagnen fälls enkelt ihop genom att dra i handtaget som säger "Pull to fold" i sätet, vilket går att göra med en hand helt utan verktyg. När den är ihopfälld tar den inte upp någon större plats vilket gör den enkel att lagra samt att få in i bilen. 


Detta tycker användarna om sittvagnen

"Haft vår i 4 år, börjar bli sliten men har utstått en grym belastning. Även terrängkörning. Lätt att packa, stabil, lite klurigt med endast 1 framhjul men väldigt smidigt när man fått in vanan."


"Bra, lätt, liten och smidig (även riktigt snygg) vagn! Supersmidig att vika ihop/ montera upp! Hållbarheten efter över två års användning är bra, tyget verkar stark och hållbart vid normal användning, inga revor eller annat än."


"Riktigt nöjd med vagnen. Använder den som lyxig resvagn och har nu sålt Bugaboon för att denna är så pass bra. 3½-åringen kan åka framför 1-åringen vilket är grymt. Vi skippade helt dubbelvagnen. Fantastiskt enkel att vika ihop och tar liten plats. Lättsvängd. Kvaliteten är inte riktigt Bugaboo men ändå schysst som bara den!"


"För att uppdatera blygarns tidigare inlägg så är numera framdäcket 8,5" dvs lika stort som dom bakre och rullar mkt smidigt över grus å snö/slask. Extremt lätt och lättstyrd vagn och som man fäller ihop på två sekunder via ett handtag i sitsen. Utrymmet under upplever jag som relativt stort och mycket praktiskt. Punktreringsfria terrängdäck, en mkt bra suflett med SPF50+ och dubbla tittluckor. Smidigt fempunktsbälte. Fullt liggläge via smart spänne."


"Smidig vagn som är otroligt lätt att fälla ihop och tar liten plats. Går att fälla helt och har bra sufflet. Smidig att köra."


Här köper du Baby Joggers City Mini GT

Du köper denna sittvagn enklast på nätet. Då får du dessutom vagnen levererad direkt hem till dig! 


Prisjakt prisjämför Baby Jogger City Mini GT
prisjämfört med Prisjakt


Vill du få cashback på ditt köp, gå kostnadsfritt med i Refunder.

sittvagn bäst i test

Tills ditt barn kan gå på egna ben är sittvagnen det bästa alternativet


Tips! Du som går med i Bäst i test Guidens Facebook-grupp kan ta del av information när någon av de stora butikskedjorna har REA på den bästa sittvagnen. På så sätt sparar du både tid och pengar! Klicka GILLA så missar du aldrig ett riktigt bra kap!